Lovitura de teatru in ultimul meci al grupei A din turneul european preolimpic de la Bratislava!
Puternica selectionata a Germaniei a fost invinsa joi seara de modesta selectionata a Slovaciei, cu 9-8, rezultat care a bulversat total ierarhia finala din serie si a schimbat ordinea semifinalelor, Romania urmand sa joace cu Grecia, in vreme ce Muntenegru va intalni Rusia.

Chiar daca nu mai avea nimic de castigat, avand "asigurat" doar un modest loc 5 in grupa A, Slovacia a tinut sa demonstreze ca in sport buturuga mica poate rasturna carul mare. Si l-a rasturnat atat de bine, incat Germania a parasit cursa olimpica de la Bratislava, desi parea la un moment dat printre marile favorite. Astfel, in urma acestei surprize de proportii, care putea arunca in faliment casele de pariuri sportive in cazul in care acest meci ar fi fost cotat, Romania a urcat in fotoliul de lider al grupei A, cu 12 puncte, iar locul secund a fost preluat de Rusia, cu acelasi punctaj, dar cu un "minus" in meciul direct, in vreme ce marea favorita Germania a iesit din cursa olimpica, ratand calificarea in semifinalele intrecerii gazduite de invechitul bazin olimpic din Bratislava. Cu patru victorii la activ, 14-9 cu Macedonia, 11-7 cu Rusia, 9-6 cu Slovacia si 14-7 cu Franta, dar si cu o infrangere in deja celebra intalnire cu Germania, scor 7-10, in care Cosmin Radu si Andrei Iosep au suportat rigorile regulamentului impus de arbitrul polonez Korizna si au fost nevoiti sa stea o etapa, echipa noastra, pregatita tactic excelent de Vlad Hagiu (foto) si Ionut Angelescu, a acces in penultima faza a competitiei de pe prima pozitie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.