Confruntare dramatica, ieri seara la Stuttgart, in disputa masculina pentru titlul mondial individual la gimnastica artistica.
In ultima rotatie, cea de la bara fixa, chinezul Wei Yang a facut istorie, intrand pentru a doua oara consecutiv in posesia medaliei de aur. Dar performanta asiaticului, singurul din lume care reuseste sa-si reediteze succesul dupa un an, a avut o incarcatura emotionala de cosmar.

Yang a cazut de pe aparat, la un element, hai sa-i zicem, de legatura (gigantica intr-o mana), tensiunea emotionala specifica unei competitii de asemenea anvergura fiind singura de vina pentru esec! Asadar, cu un total de 93,675 de puncte, doar 13,600 la aparatul naravas, chinezul a fost urmat in clasament de Flavius Hambuechen (92,200 pct), antrenat de tatal lui, care, cel putin pana s-a afisat nota lui Yang, au crezut ca, in premiera pentru tara gazda, se va intona imnul Germaniei, spre deliciul miilor de spectatori care si-au incurajat frenetic eroii


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.