Meci decisiv de calificare in aceasta seara si la Amsterdam, pentru doua dintre adversarele din grupa Romaniei, Olanda si Bulgaria. Dupa o victorie a "tricolorilor" la Minsk si un succes al lui van Nistelrooy si compania pe "Amsterdam Arena", sansele noastre de calificare ar creste considerabil.

Atat olandezii, cat si vecinii nostri de la Sud de Dunare au nevoie de victorie pentru a se mentine aproape de "tricolori", care ocupa primul loc in clasamentul grupei G, egalul neavantajand nici una dintre cele doua echipe. Mai mult, selectionerul bulgarilor a declarat la plecarea in tara celebra pentru branzeturi ca nu este multumit doar cu un egal in Olanda.

"Vreau sa castigam pentru ca avem nevoie de puncte pentru a recupera punctele pierdute in partida terminata la egalitate cu Albania. Olanda nu ne sperie foarte tare. Nu este o echipa de neinvins", a spus tehnicianul, care i-a condus pe Stoicikov si Leckov pana in semifinalele CM din 1994.

Atat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, cat si selectionerul Victor Piturca isi doresc mai mult o victorie a batavilor in disputa din aceasta seara. Un alt meci din grupa G de calificare care va avea loc astazi se va juca la Luxembourg, unde gazdele vor infrunta Slovenia lui Vrsic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.