Nationala Romaniei disputa in aceasta seara, de la ora 19.00, in direct la TVR 1, meciul cu Belarus, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2008.

"Tricolorii" nu se gandesc decat la victorie in partida de la Minsk, trei puncte contra Belarusului insemnand consolidarea pozitiei de lider in grupa G.

Lucrurile in Belarus au inceput prost pentru selectionerul Victor Piturca. Delegatia Romaniei nici nu s-a cazat bine si antrenorul primei reprezentative a fost informat ca deja avea probleme cu jucatorii. Marica a facut joi seara temperatura 40 grade si a fost la un pas sa ajunga la spital.

Pana dimineata, starea sa a ramas la fel, astfel ca fotbalistul a ratat antrenamentul oficial si a iesit definitiv din planurile selectionerului pentru meciul de diseara. in locul sau, mai mult ca sigur, Victor Piturca, il va titulariza pe Sergiu Radu.

Chivu i-a spart capul lui Lupescu

Antrenamentul de ieri dimineata nu a fost lipsit de peripetii. Capitanul "tricolorilor", Cristi Chivu, a reusit sa-i sparga capul in timpul unei miute directorului general al Federatiei, Ionut Lupescu.

Echipa "titularilor" a trecut la limita, 4-3, de cea a rezervelor, golul decisiv fiind marcat de Adi Mutu, La finalul jocului, Lupescu, component al echipei rezervelor, a marturisit ca meciul a fost aranjat: "La 3-1 ne-am dat la o parte".

Belarusii, fara dulciuri

Selectionerul Belarusului le-a interzis jucatorilor sai sa consume dulcuri inaintea jocului cu Romania. Mai mult, fotbalistii nu au avut voie nici macar sa guste o felie din tortul facut special pentru aniver-sarea mijlocasului Denis Kovba, care joi si-a serbat ziua de nastere.

"Stange nu vrea ca dulciurile sa-i opreasca pe jucatorii sai sa invinga Romania. Baietii au petrecut cu felicitari, tort si lumanari, dar de fapt n-au avut voie sa manance, pentru a-si pastra greutatea", noteaza cotidianul "Komsomolskaia Pravda".

Au ramas de disputat:

12 septembrie 2007: Slovenia - Belarus, Bulgaria - Luxemburg, Albania - Olanda.
13 octombrie 2007: Romania - Olanda, Belarus - Luxemburg, Slovenia - Albania.
17 octombrie 2007: Luxemburg - Romania, Olanda - Slovenia, Albania - Bulgaria.
17 noiembrie 2007: Bulgaria - Romania, Albania - Belarus, Olanda - Luxemburg.
21 noiembrie 2007: Belarus - Olanda, Romania - Albania, Slovenia - Bulgaria

Echipa probabila

Lobont - Petre Marin, Chivu, Goian, Rat - Fl. Petre, Codrea, Ov. Petre, Dica - Mutu, Sergiu Radu


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.