Suporterii echipelor de fotbal din Romnia vor participa miine la un miting de protest, in Capitala, impotriva "Legii privind Prevenirea si Combaterea Violentei in Sport", initiata in Parlament de Dumitru Dragomir, presedintele LPF.
Intilnirea fanilor va avea loc la ora 11.30, pe Soseaua Kiseleff, dupa care se va merge pe traseul Calea Victoriei - Parcul Izvor, cu oprire in fata "Casei Poporului", acolo unde "ultrasii" vor picheta Camera Deputatilor. La aceasta actiune si-au anuntat prezenta reprezentanti ai galeriilor de la Rapid, Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, Poli Timisoara, UTA, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj. Ieri, Dumitru Dragomir a comentat astfel intentia suporterilor de a organiza un miting: "Nu mai pot eu de ce vor sa faca acesti huligani. N-am idee ce vor ei sa demonstreze si cui incearca sa arate asta. In loc sa se potoleasca, vad ca acesti derbedei vor sa actioneze tot prin gesturi huliganice. Au noroc ca nu voi fi in tara la ora mitingului".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.