Fostul portar de la Steaua nu se sperie de partida cu nationala Romaniei.

Vasili Hamutovski (29 de ani), portarul echipei nationale de fotbal din Belarus, a prefatat ieri, pentru EVZ, meciul cu Romania.

Fostul stelist inca mai citeste ziare romanesti pe internet si vorbeste bine limba noastra. Goalkeeper-ul care a mai jucat baschet si a practicat kick-boxingul i-a avertizat pe tricolori ca vor avea viata grea in Belarus.

„Hleb va juca sigur”

EVZ: Hamu, cum crezi ca va fi meciul cu Romania?

Vasili Hamutovski: N-o sa va fie usor. Va fi o partida grea pentru ambele formatii. Noi nu mai avem nimic de pierdut, voi aveti tot. Nu ne este frica!

Ce relatii ai cu noul vostru antrenor, germanul Bernd Stange?

E un superprofesionist. Are multa experienta, e un antrenor mare. Noi, jucatorii, speram ca el sa ne ajute sa castigam.

Cu Romania?

(rade) Cu Romania nu va fi asa usor sa castigam. Antrenorul a convocat multi tineri, vrea sa faca o echipa puternica pentru viitor. Sa castigam in viitor.

Colegii ti-au cerut informatii despre nationala Romaniei?

Nu. Nu era nevoie, pentru ca Belarus deja a jucat la Bucuresti anul trecut. Chiar daca meciul acela a fost pierdut (n.r. - Romania a castigat cu 3-1), toata lumea stie acum forta romanilor. Aveti jucatori mari: Mutu, Chivu si alti cativa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.