Reprezentativa de polo a Romaniei a castigat la pas ultimele doua confruntari din Grupa A a intrecerilor europene de la Bratislava, invingand Slovacia, cu 9-6, si Franta, cu 14-7
Poloul romanesc continua sa uimeasca lumea si sa inregistreze performante pe banda rulanta, in ciuda conditiilor precare din tara, unde bazinele pot fi numarate pe degetele unei singure maini.

La Bratislava, in turneul preolimpic european, tricolorii pregatiti de Vlad Hagiu si Ionut Angelescu au reusit sa urce in careul de asi si continua lupta pentru viza de Beijing, dupa ce au terminat pe locul secund in Grupa A, cu patru victorii si o singura infrangere. Dupa superbul succes obtinut in fata Rusiei, medaliata cu bronz olimpic la Atena, fara cei mai valorosi jucatori romani, Radu Cosmin si Iosep fiind suspendati o etapa pentru proteste, echipa noastra a continuat sa evolueze la inaltime si a scufundat si Slovacia, cu 9-6, la capatul unei partide in care centrul Radu Cosmin - 3 goluri - si-a facut din nou datoria, sprijinit foarte bine in ofensiva de Busila si G. Georgescu - cate 2 goluri, dar si de Iosep si Dunca - cate un gol, in vreme ce portarul Dinu Robert s-a incapatanat sa inchida poarta. Ieri, in ultimul meci din Grupa A, Romania a facut spectacol cu Franta, invingand cu scorul de 14-7.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.