Nationala a plecat ieri dupa-amiaza spre Belarus, pentru confruntarea de maine seara, de la Minsk
Nationala Romaniei a plecat ieri spre Belarus, pentru primul meci de foc al acestei toamne, maine seara, de la ora 19,30, la Minsk. "Tricolorii" se afla pe primul loc intr-o grupa cu Olanda si Bulgaria si au nevoie de victorie in fata unei echipe iesita din cartile calificarii pentru a-si pastra pozitia inaintea infruntarii cu batavii, de luna viitoare, de la Constanta. Piturca si-a pregatit toata saptamana echipa pentru un succes la Minsk, iar ieri, inaintea plecarii, in fata presei a venit cel mai in forma jucator al Nationalei, Adrian Mutu.

"Suntem foarte concentrati, aceasta generatie a patimit destul si a venit timpul unei calificari. Faptul ca Belarus are un nou antrenor nu e o veste prea buna, pentru ca intotdeauna jucatorii dau totul ca sa arate ce pot", si-a inceput Mutu discursul. Apoi s-a referit la omologul sau din Belarus. "Hleb, un jucator important pentru Belarus, joaca la Arsenal si ar trebui sa stam atenti la el, nu trebuie sa-l subestimam. El este un mai bun pasator decat golgheter si este motorul echipei sale. E intr-o forma foarte buna? Pacat", a glumit Mutu. "Noi avem in joc foarte multe, ei au onoarea si va iesi un meci foarte tare. Un rezultat pozitiv ar insemna un pas important pentru calificare. Am jucat impotriva lor si nu va fi simplu. Belarusul e o echipa agresiva. Sunt bucuros ca antrenorul lor a zis ca nationala noastra e mai puternica decat Olanda, dar as fi si mai fericit daca ar si crede acest lucru. Asta ar insemna ca am reusit sa ne castigam respectul", a mai spus starul Fiorentinei despre jocul de maine seara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.