Noul antrenor al lui Dinamo, italianul Walter Zenga, a sosit miercuri noaptea, in Romania, pe aeroportul Henri Coanda, unde a fost asteptat de catre directorul general al campioanei, Cristi Borcea si de catre impresarul Victor Becali.

Walter Zenga, va fi prezentat oficial astazi, in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc la ora 14:00, la restaurantul Champions de la hotel Marriott.

Tot in cursul zilei de astazi, Zenga sustine si primul antrenament cu echipa campioana, Dinamo. „Dinamo e o echipa mare care lupta pentru titlu si ma bucur ca am ajuns aici.”, a declarat noul antrenor al echipei.

Italianul a aratat deja ca face parte din echipa „cainilor rosii” , pentru ca, la coborarea din avion, Zenga era imbracat sport si purta o sapca cu insemnele lui Dinamo, informeaza NewsIn.

Referitor la accesoriile in culorile echipei campioana a Romaniei pe care le purta, Zenga a explicat : „Sunt obisnuit cu aceste culori, de cand eram la Steaua Rosie Belgrad, unde am castigat un campionat si o cupa". Tehnicianul a mai adaugat: "E normal sa le port, pentru ca acum Dinamo este echipa mea".

Walter Zenga a vorbit de asemenea si despre obiectivele pe care le are in legatura cu formatia din Stefan cel Mare."Vreau sa ajung cu Dinamo in grupele Ligii Campionilor, acesta este obiectivul meu. Am ajuns aici si voi lucra cu inima", a declarat antrenorul.

Intrebat daca prin venirea sa la Dinamo nu va dezamagi suporterii echipei Steaua, al carei antrenor a fost, Zenga a raspuns: "Nu stiu daca suporterii Stelei se vor supara pe mine, dar eu sunt antrenor profesionist".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.