"Zenga nu este suparat, am vorbit cu el si vine sambata", a spus antrenorul secund Massimo Pedrazzini. Suporterii Stelei il desfiinteaza pe Florentin Dumitru, care a refuzat sa intre pe teren in ultimele minute ale partidei cu Villarreal.

Relatiile dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si antrenorul Walter Zenga au fost, in ultimele zile, mai tensionate ca oricand. Dupa ce latifundiarul din Pipera s-a bagat din nou in viata echipei, impunandu-l titular pe Florentin Dumitru, antrenorul italian a decis sa nu mai tolereze toanele patronului. Plecat in Italia, imediat dupa terminarea partidei din Cupa UEFA cu Villarreal, Zenga s-a gandit daca mai poate continua pe banca tehnica a Stelei.

"Nu mi-am dat nici o demisie", a spus Zenga, insa el este decis sa poarte, la intoarcerea in tara, o discutie serioasa cu Becali pentru a-si clarifica viitorul la echipa. La inceput, Zenga a fost deranjat de declaratiile patronului care a spus raspicat ca intre tehnician si Dumitru alege fara indoiala fotbalistul. "De aici inainte, Dumitru va juca titular. E simplu, daca Zenga il va baga, va ramane la echipa, daca nu, pleaca", au fost cuvintele lui Becali.

Totusi, zilele petrecute in Italia, l-au linistit pe tehnician, care, dupa cum a declarat antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, este decis sa ramana la echipa. "Da, ramanem la Steaua. Zenga nu este suparat, am vorbit cu el si vine sambata, pentru ca are putina treaba cu documentele tatalui sau. Azi si maine voi conduce eu antrenamentele. Ne pregatim pentru campionat, deoarece pentru noi incepe o perioada foarte grea", a spus Pedrazzini care a condamnat atitudinea lui Florentin Dumitru care a refuzat sa intre pe teren in ultimele minute ale partidei cu Villarreal.

"Nu mi se pare normal pentru ca jucatorul trebuie sa aiba respect fata de antrenor si fata de colegii de echipa. Daca antrenorul spune ca trebuie sa joace zece secunde, trebuie sa joace zece secunde". Cei doi tehnicieni italieni se gandesc la o solutie prin care sa aplaneze conflictul cu micutul fotbalist stelist. "Florentin Dumitru este un jucator foarte important pentru Steaua. Alt jucator important, Nesu, a stat in tribuna, si nu pe banca de rezerve si a avut respect pentru toti. Am vorbit cu Florentin Dumitru pentru ca este bine sa stie ce s-a intamplat. Trebuie sa vorbim cu el si sa gasim o solutie pozitiva", a declarat Pedrazzini.

Florentin este desfiintat de fanii stelisti care si-au manifestat pe site-ul suporterilor dezacordul pentru gestul facut de fotbalistul stelist la Villarreal. "Despre GB s-au scris mult prea multe, individul nu prea merita atentie... De la el ma asteptam la o astfel de iesire... Dar la Dumitru, cu atitudinea lui plangacioasa sa se duca la GB si sa-i spuna ceva de genul: "Tatiii, tatiii, nenea Zenga nu ma lasa sa ma joc cu copiii de la Villarreal...", m-a dezgustat profund... Un astfel de jucator nu merita sa fie nici in lotul Stelei II sau III, daramite la prima echipa", este parerea unui suporter stelist, in timp ce un altul doreste ca Dumitru sa fie pus pe liber: "Sa fie dat afara, la Steaua e nevoie de disciplina. Eu il admiram inainte, dar dupa faza asta nu merita nici cel mai mic respect, va dati seama ce greu ii va fi lui Zenga sa se impuna".

"Dumitru m-a dezamagit! E infestat cu gigisme... Si, in plus, nu a mai facut de un an mai nimic pentru aceasta echipa - numai aere de vedeta", a scris un suporter al ros-albastrilor, in timp ce un alt fan este de parere ca Dumitru ar trebui pedepsit prin uitarea sa pe banca de rezerve: "Daca a facut Dumitru asa ceva sa-i fie rusine!!! Nu cred ca ar trebui sa fie dat afara, ci chinuit nebagandu-l in joc vreo doua luni...".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.