Florin Marin, unul din apropiatii selectionerului, a recunoscut ca belarusii nu au uitat cum arbitrul Alexandru Tudor a dezavantajat nationala lor Under 21.

Subiectul nu este unul nou. "Adevarul" a mai scris pe aceasta tema si in numarul care a aparut pe 20 iunie 2007. Numai ca atunci oficialii FRF, inclusiv selectionerul Victor Piturca, au motivat ca sunt numai inventii. Doar "secundul" stefan Iovan a lasat de inteles ca stie. Acum, cu doar doua zile inainte de meciul de la Minsk, atat Florin Marin, cat si Marica ne-au dat dreptate prin declaratiile lor.

Selectionerul Victor Piturca isi doreste mult victoria in partida Belarus - Romania, programata sambata de la ora 19.00 (TVR1). Piturca este constient ca trei puncte adunate de la Minsk ar conta enorm in lupta din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de la anul. Ba chiar a spus ca tricolorii vor avea viata grea cu elevii germanului Bernd Stange. Antrenorul Daciei Mioveni, unul dintre colaboratorii permanenti ai lui Piti, a fost delegat pentru a urmari cealalta partida din grupa, Olanda-Bulgaria.

Inainte de a pleca spre Rotterdam, "Flocea" a facut o declaratie interesanta: "Reprezentantii Belarusului sunt suparati pe Romania din cauza unui arbitru, care i-ar fi dezavantajat in trecut la un meci de tineret. Oamenii vor sa se razbune. De aceea ne va fi foarte greu". si Marica a sustinut aceeasi idee, dar admite ca, daca el si colegii sai isi vor face jocul obisnuit, atunci se va obtine si victoria.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.