Mare surpriza in optimile de finala ale turneului de tenis de la US Open. Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, a fost eliminat, marti noaptea, de David Ferrer.
Nadal a fost invins in patru seturi de conationalul sau, David Ferrer, cu scorul de 6-7, 6-4, 7-6, 6-2. Ferrer il va intilni in "sferturi" pe argentinianul Juan Ignacio Chela, urmind ca invingatorul sa dea piept in semifinale cu Novak Djokovic sau Carlos Moya. La finalul jocului, Nadal a pus infringerea pe seama problemelor fizice: "Ferrer este un jucator foarte bun, care a facut un sezon foarte bun. Este intre cei mai buni jucatori din lume. Am vorbit foarte mult de probleme fizice pe care le-am avut in aceasta saptamina. Nu m-am pregatit cum trebuie in ultimele zile, din cauza durerilor la genunchi".

David Ferrer considera ca sansa lui a constat in probleme medicale pe care le-a avut Nadal: "Am avut putina sansa cu probleme fizice pe care le-a avut Rafa. Dar sint multumit pentru ca am jucat foarte bine. Totul a fost perfect". In proba feminina, belgianca Justine Henin (nr.1) a invins-o, in "sferturi", cu scorul de 7-6, 6-1, pe americanca Serena Williams (nr.8). Henin va juca, in semifinale, cu invingatoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia/ nr.3) si Venus Williams (SUA/ nr.12).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.