Cei doi "centrali" au scapat usor dupa ce au comis greseli care au decis rezultatele finale ale unor meciuri
Comisia Centrala a Arbitrilor i-a sanctionat ieri pe "centralii" Sevastian Coltescu si Ionica Serea, primul fiind retinut de la delegari pentru opt etape, iar al doilea pentru sase, a declarat presedintele CCA, Gheorghe Constantin. "In urma propunerii primite din partea comisiei de analiza, CCA a luat azi decizia de a-l retine de la delegari pe Coltescu pentru opt etape. Coltescu a gresit la meciul CFR Cluj - Ceahlaul, dar fiind recidivist dupa erorile de la partida Steaua - Ceahlaul a primit opt etape. De asemenea, Ionica Serea a fost retinut de la delegari pentru sase etape pentru ce a facut la meciul UTA - Poli Timisoara", a spus oficialul CCA.

Gh. Constantin a negat astfel informatiile potrivit carora Coltescu a fost retrogradat la esalonul secund si scos de pe lista FIFA, iar Serea scos din arbitraj. "Acestea sunt zvonuri. Ce spune X sau Y nu ma intereseaza! Astea sunt deciziile CCA, astea se vor aplica", a adaugat Constantin. Presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat luni ca a fost anuntat ca arbitrul Sevastian Coltescu a fost retrogradat la esalonul secund si scos de pe lista FIFA, dupa erorile de la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 6-a a Ligii I. "L-au retrogradat la esalonul secund. In plus, am inteles ca l-au si scos de pe lista FIFA. Ce sa mai spun eu? Daca masurile acestea vin de la sefii arbitrajului de la FRF, inseamna ca a gresit grav. Poate ca a primit ce a meritat", a spus Stefan. "As fi multumit daca sanctiunea pentru Coltescu ar fi cea vehiculata pentru ca baiatul asta ne-a <<ras>> de prea multe ori. E suspect ca fata de Steaua si Dinamo nu greseste niciodata, iar fata de noi tot timpul", a spus Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.