Conflictul dintre Mihai Stoica si Gigi Becali va putea fi solutionat doar de instanta. Aceasta este parerea presedintelui de la Unirea Urziceni, dupa ce Meme a considerat ca a fost insultat si calomniat de fostul sau sef.

"il voi da in judecata pe Gigi Becali pentru amenintari de o gravitate iesita din comun, pentru insulta si calomnie. Orice polemica e incheiata, de acum inainte o sa vorbeasca instanta in acest caz", a spus Mihai Stoica.

Surprins de atitudinea lui Meme, Becali a precizat: "Nici nu stiu la ce sa ma mai astept de la omul asta! Nu inteleg ce mai vrea Meme. Acum tot el ma da pe mine in judecata. Nu l-am amenintat si nici nu o sa-i fac nimic. Sa stie, pentru ca nu vreau sa stea in teroare cu familia lui. Lui Marian Iancu ii spune domnul Iancu, dupa tot ce a zis despre el, iar mie imi zice Gigi", a declarat Gigi Becali.

Acesta a precizat ca nu vrea ca Mihai Stoica sa fie stresat, pentru ca stie ca este bolnav: "Eu cred ca el a tinut la prietenia noastra, cat timp a fost la Steaua, nu a fost fals. De aia cred ca e manipulare politica. Dar oricum, eu va jur ca nu-l vreau in stres ca si asa ia un pumn de pastile".

Gigi Becali l-a amenintat in direct, la emisiunea Fanatik, de la Telesport, pe fostul sau colaborator Mihai Stoica. Patronul Stelei i-a transmis actualului presedinte de la Unirea Urziceni ca este in pericol, deoarece bodyguarzii latifundiarului din Pipera nu mai suporta gesturile si declartiile lui Meme. Ieri, Gigi Becali a declarat ca nu se teme ca va fi dat in judecata de Stoica si a apreciat ca acesta il ataca deoarece are misiunea de a-l discredita pe plan politic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.