Micutul brazilian Elton face furori in Arabia Saudita. Dupa ce a plecat de la Steaua pe usa din dos, in urma ironiilor patronului Gigi Becali, mijlocasul de buzunar al lui Al Nasr are acum seicii la picioarele sale.

Un singur meci oficial in campionatul Arabiei. Atat i-a trebuit fostului jucator al Stelei pana i-a cucerit pe fanii gruparii Al Nasr. si nu numai pe suporteri, pentru ca dupa evolutia pe care Elton a avut-o in derbiul orasului Riyadh, cu Shebab, terminat la egalitate, 1-1, Elton i-a impresionat atat de mult pe seici, incat acestia au comentat ca aducerea fotbalistului brazilian reprezinta cel mai important transfer al anului.

Brazilianul cumparat de echipa din Ghencea la sugestia fostului manager general, Mihai Stoica, este considerat in vestiar unul dintre cei mai importanti oameni ai lui Al Nasr si, alaturi de conationalul sau Denilson, face legea la echipa din Riyadh.

Elton, care are un contract de 450.000 de dolari pe sezon, de trei ori mai mult decat lua la Steaua, este vazut ca o adevarata vedeta. La sosirea in Arabia, fotbalistul a fost asteptat la aeroport de mai multi reprezentanti ai clubului care l-au imbracat in haine traditionale, apoi l-au rugat sa se fotografieze cu ei.

A impresionat toti printii din Regat

Minute in sir, mijlocasul s-a lasat imortalizat, apoi a fost nevoit sa ia contact cu fanii lui Al Nasr, care s-au imbrancit pentru autografe si poze cu el. Dupa doar cateva antrenamente sub comanda olandezului Foeke Booy, Elton a reusit sa-l impresioneze prin tehnicitatea sa pe printul Abdulrahman Al-Saud, cel care conduce clubul, incat acesta l-a caracterizat ca fiind "noua stea a lui Al Nasr".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.