Reprezentativa de polo a Romaniei a pornit cu dreptul la turneul european de calificare la Olimpiada de la Beijing si a invins selectionata Macedoniei cu 14-9, in cadrul primei etape din Grupa A a intrecerilor gazduite de invechitul bazin olimpic din Bratislava.
Dornici sa acceada cat mai rapid la fazele superioare si, implicit, la marea batalie pentru biletul olimpic, "tricolorii" pregatiti de Vlad Hagiu (foto) si Ionut Angelescu au jucat duminica seara fara greseala, reusind sa domine clar lupta cu o selectionata multinationala, formata din sapte sarbi, trei croati, un ungur si doar doi macedoneni! De altfel, echilibrul din prima parte a jocului - scor 2-2 - a fost rupt rapid in urmatoarele doua reprize, cand Iosep - 4 goluri, Busila, G. Georgescu, Dunca - cate 2 goluri, Edi Andrei, Negrean, R. Georgescu si Radu Cosmin - cate un gol, au marit diferenta pana la 12-5, pentru ca, pe final, sa se relaxeze prematur si sa permita adversarilor sa inchida tabela la 14-9. Iar daca Iosep, Radu Cosmin, Busila, G. Georgescu si Andrei-Dina au fost la inaltime in ofensiva, in schimb, in defensiva, portarul Nenciu Bertini a facut adevarate minuni, reusind sa inchida poarta noastra in mai multe momente cheie - a aparat si un penalty.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.