Finantatorul din Ghencea si managerul general de la Urziceni au oferit un spectacol pe cinste duminica seara, la emisiunea "Fanatik Show" de pe Telesport, intr-un dialog telefonic care a durat aproape o ora.
Disputa dintre cei doi a pornit de la reprosurile aduse de Gigi Becali lui Mihai Stoica, potrivit carora fostul sau angajat nu-si vede de treaba lui si comenteaza despre Steaua. Cei doi s-au contrat si pe tema vizitei facute de Meme la sediul lui Gigi, ultimul sustinand ca acesta a venit sa-si ceara scuze dupa atacurile precedente, iar oficialul de la Unirea negand categoric. Printre ironii si-au facut loc insa si amenintarile, mai mult sau mai putin voalate.

"Pai, nu mi-ai transmis tu prin patronul meu ca bodyguarzii tai o sa ma scuipe si o sa ma dezbrace? De-aia am venit la Palat", a spus Stoica. "Daca nu veneai sa-ti ceri scuze, te luam la picioare! Bine, nu te batea nimeni!", a replicat Becali. "Ma ingrozesc ca ma luai tu la picioare", a spus, ironic, Stoica, Becali replicand: "Atunci, vino si maine la palat sa-mi dai buna ziua. Mai da o proba de curaj!". Stoica i-a transmis lui Becali ca nu ii este frica de el si a subliniat de nenumarate ori ca nu suporta ca acesta sa-l faca obraznic: "Nu esti profesorul meu sa-mi spui ca sunt obraznic. Vorbesti cu mine ca de la catedra". Becali i-a spus fostului manager stelist ca multe persoane din anturajul sau nu-l mai suporta: "Ce-ai facut tu la Urziceni, circul ala, gesturile alea, ai deranjat multa lume, cu degetul in sus! Intreaba-l pe Fane! (n.r. - unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali). Le-am zis: <<E nebun omu', lasati-l in pace!>>, dar mi-au spus: <<Nu mai putem sa-l suportam!>>. N-ai de ce sa-ti fie frica, insa eu raspund numai de mine. Oamenii aia nu te mai suporta, nici nepotii, nici bodyguarzii. N-am sa-ti fac rau, nu accept asta, dar nu pot sa garantez pentru ei!". Stoica a replicat: "E o amenintare voalata. Sa vina sa ma ia din casa, poftim! N-o sa trec pe partea cealalta daca o sa-l vad pe Fane". "O sa ajungi in prapastie daca o s-o tii asa. Mi-a spus Fane: <<Abia m-am abtinut sa nu-i rup capul!>>", a mai spus Becali, contrat de Stoica: "Am gat flexibil, n-avea cum, sunt ca inspectorul Gadget, imi lungesc gatul! Stai linistit, acum am salariu mare, nu cat aveam la tine, acolo eram pe foame. Te-ai ofticat putin dupa meciul asta".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.