Alin Stoica s-a accidentat la un tendon in timpul meciului pe care formatia sa, KAA Gent, l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 4-1, in fata echipei Cercle Bruges, in etapa a V-a a campionatului Belgiei.

Stoica a fost titular, insa in minutul 36 a solicitat inlocuirea, din cauza unor probleme la un tendon. El a fost schimbat cu Randall Azofeifa. Mijlocasul fusese convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul pe care reprezentativa Romaniei il va sustine in compania Belarusului, la 8 septembrie, in deplasare, in grupa G a preliminariilor Euro 2008, ca si pentru amicalul cu Germania, de la Koln, din 12 septembrie.

In aceste conditii, el va lipsi de la convocare. Un alt jucator chemat de Piturca si care este indisponibil pentru cele doua partide este fundasul Cosmin Contra, legitimat la Getafe. El suferise o leziune la ligamente, care intre timp s-a transformat in ruptura, astfel ca nu va putea raspunde convocarii.

Vesti destul de proaste in perspectiva meciului cu Belarus vin si din Italia, acolo unde Cristi Chivu a fost din nou rezerva la Inter. El a intrat totusi pe teren in minutul 75 al partidei castigate de milanezi cu 2-0 la Empoli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.