Timisoara a castigat in ultimul minut meciul de la Arad, scor 3-2, insa aradenii au fost privati de un penalty clar la 2-2
"Poli" a invins sambata pe UTA, in deplasare, cu noroc si cu sprijinul "centralului" Ionica Serea . Bucur a reusit o "tripla" pentru timisoreni, cu golul decisiv marcat in final, insa aradenii au avut un penalty clar, in minutul 80, la 2-2, cand Latovlevici l-a impins in careu pe N. Varga! "Nu mai era mult si recurgeam la un gest ca al lui Ganea! Mi-as putea pierde postul din cauza lui Serea", a spus Lacatus dupa meci. De aceeasi parere a fost si finantatorul aradenilor, Nicolae Bara: "Ce memoriu sa mai fac? Am mai facut, dar n-am primit raspuns!".

Antrenorul de la UTA sustine ca Serea ar fi trebuit sa acorde "cel putin doua penalty-uri" pentru UTA la scorul de 2-2, iar la finalul partidei a avut un schimb dur de replici cu "centralul" la intrarea pe tunelul de acces la vestiare. "I-am reprosat lui Serea ca s-ar putea sa-mi pierd postul din cazua lui. La scorul de 2-2, eu am vazut cel putin doua posibilitati de 11 metri. Ajungi cateodata sa-ti pierzi controlul si te mai miri cate vezi pe un teren de fotbal. Pot sa va spun sigur ca la Varga a fost 11 metri, la Baltoi trebuie sa vad reluarea (n.r. - imaginile TV arata ca atacantul aradean nu a fost faultat, la un duel cu portarul M. Popa!). Arbitrii astia, chiar daca sunt retrogradati la liga secunda, stiu cand si cum sa faca. Ce sa fac? Ca Ganea? Sa dau un pumn la arbitru de nervi?", a spus Lacatus, care a fost huiduit la final de o parte a galeriei aradene, care i-a cerut demisia. Comentand posibilitatea de a se desparti de UTA dupa acest esec, Lacatus a spus: "Nu este important daca postul meu este in pericol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.