Toate echipele din Grupa H a Ligii Campionilor spera la calificare.

Steaua n-a avut ghinion la tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena si Slavia Praga sunt adversari dificili, dar „ros-albastrii” puteau nimeri si in grupe mult mai puternice. „Dupa ce am vazut celelalte grupe, trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu”, a fost reactia lui Gigi Becali, care spune totul despre tragere.

„E o grupa buna, cea de anul trecut era mult mai puternica. Se putea mai rau, cu Barcelona si Lyon, cu Real si Werder, sau cu Chelsea si Valencia. Daca invingem Slavia la Praga, cred si intr-o victorie cu Arsenal, la Bucuresti. Putem sa ne calificam”, a completat Adrian Ilie, managerul general din Ghencea.

„Poate le lasam in urma pe toate trei adversarele. Gandul meu e sa trecem de grupe. Daca Slavia a scos pe Ajax, si noi putem trece de aceasta grupa”, a completat antrenorul Gheorghe Hagi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.