Elevii lui Andone au fost departe de a intoarce rezultatul de 3-1, din meciul tur, inregistrat in favoarea cipriotilor.

Cu toate ca au aratat un fotbal mult mai bun decat in primul meci, Trica si compania au avut putine suturi la poarta albanezului Beqaj.

Ioan Andone a tinut sa-i felicite pe jucatorii sai la finalul meciului cu Anorthosis, scor 0-0, declarand ca sansa a fost de partea cipriotilor. "Am avut destule ocazii, insa ne-a lipsit sansa. Trebuia sa marcam in prima repriza si alta era istoria partidei. Elevii mei au jucat bine, insa calificarea s-a pierdut la Cluj, deoarece nu ne-am respectat adversarii cum trebuie", a declarat antrenorul clujenilor la finalul meciului din Cipru.

Suporterii lui Anorthosis Famagusta i-au luat la misto pe jucatorii nostri, afisand un banner pe care scria: "Bine ati venit in Cipru si speram sa aveti o vacanta foarte placuta". Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, e de parere ca echipa a pierdut calificarea la Cluj: "Suntem dezamagiti, dar calificarea nu am ratat-o acum, ci pe teren propriu. Aici am jucat mai bine, dar sansele de calificare erau oricum mici. Puteam da cel putin un gol in meciul de astazi, dar din pacate nu l-am reusit nici macar pe acesta. Cred ca s-au mirat si cipriotii de cate goluri au reusit sa dea la Cluj".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.