Cu toate ca au aratat un fotbal mult mai bun decat in primul meci, Trica si compania au avut putine suturi la poarta albanezului Beqaj.

Ioan Andone a tinut sa-i felicite pe jucatorii sai la finalul meciului cu Anorthosis, scor 0-0, declarand ca sansa a fost de partea cipriotilor. "Am avut destule ocazii, insa ne-a lipsit sansa. Trebuia sa marcam in prima repriza si alta era istoria partidei. Elevii mei au jucat bine, insa calificarea s-a pierdut la Cluj, deoarece nu ne-am respectat adversarii cum trebuie", a declarat antrenorul clujenilor la finalul meciului din Cipru.

Suporterii lui Anorthosis Famagusta i-au luat la misto pe jucatorii nostri, afisand un banner pe care scria: "Bine ati venit in Cipru si speram sa aveti o vacanta foarte placuta". Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, e de parere ca echipa a pierdut calificarea la Cluj: "Suntem dezamagiti, dar calificarea nu am ratat-o acum, ci pe teren propriu. Aici am jucat mai bine, dar sansele de calificare erau oricum mici. Puteam da cel putin un gol in meciul de astazi, dar din pacate nu l-am reusit nici macar pe acesta. Cred ca s-au mirat si cipriotii de cate goluri au reusit sa dea la Cluj".