Comisia de Disciplina a fost blanda cu atacantul echipei de pe Bega, sanctionand actele acestuia de huliganism din partida Poli - Rapid.

In plus, Ganea a mai primit si o amenda de 14.000 lei pentru agresarea arbitrului asistent Dorin Mudura. Sanctiunea, cea mai aspra de pana acum dictata impotriva vreunui jucator din fotbalul romanesc, lasa loc si pentru interventia Politiei, care in acest caz ar fi trebuit sa se sesizeze din oficiu. Numai ca, se vede treaba, oamenii legii au ochi doar pentru huliganii din tribune, nu si pentru cei de pe terenul de joc.

Cazul Ganea a fost solutionat de membrii Comisiei de Disciplina cu o oarecare intarziere. Acestia au amanat in doua randuri pronuntarea unei sentinte. Prima data, la cererea jucatorului, care a solicitat sa-si pregateasca apararea, iar a doua oara pentru neconcordantele dintre declaratiile observatorului in raportul de joc si cele aparute in fata Comisiei.

Ganea, care avusese o interventie foarte dura si in minutul 3, fusese eliminat de pe teren la meciul Poli - Rapid, pentru ca il faultase fara minge pe Sapunaru, dupa care, enervat pe asistentul Mudura, s-a repezit la acesta, l-a lovit cu pumnul, l-a strans de gat si a incercat sa-l tranteasca la pamant.

Iancu: 'Suntem de umplutura!'

Suparat pe Decizia Comisiei de Disciplina care, in opinia lui, l-a sanctionat prea aspru pe Ionel Ganea, seful lui Poli Timisoara a declarat:

"Se face diferenta intre echipele mari si mici. Participam in competitie doar ca sa-i legitimam pe cei care sunt agreati. Am fost, suntem si vom fi de umplutura!".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.