La prima vedere, grupa de anul acesta a Stelei pare mai accesibila decit cea din sezonul trecut, insa totul poate fi doar o aparenta inselatoare.
Chiar daca Arsenal nu are faima lui Real Madrid, "tunarii" pot fi chiar mai periculosi decit "galacticii", fie si numai prin prisma faptului ca in ultimele sezoane au ajuns in fazele superioare ale competitiei (acum doi ani a pierdut finala in fata Barcelonei), avind rezultate mai bune decit spaniolii. In plus, FC Sevilla - detinatoarea Cupei UEFA - si-a aratat forta la Bucuresti in februarie, chiar pe terenul Stelei, iar Slavia Praga sperie prin prisma socului produs in turul 3 preliminar, si anume eliminarea olandezilor de la Ajax Amsterdam, printr-o "dubla" victorie. Cel mai interesant aspect din grupa H: nici una dintre cele patru formatii calificate in Liga Campionilor nu este campioana nationala. Steaua si Slavia au incheiat competitia interna pe locul doi, in timp ce FC Sevilla s-a clasat pe treapta a treia, AEK pe a doua, iar Arsenal pe a patra.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.