Sport 31 August 2007 01:35
'Regele' a explicat miercuri seara, imediat dupa victoria cu Bate Borisov, ca este omul potrivit la locul potrivit si ca va trece peste orice discutie in contradictoriu pentru a ramane la echipa pe care si-a dorit intotdeauna sa o antreneze.
Gica Hagi a venit destins la conferinta de presa de dupa meci, insa jurnalistii nu uitasera promisiunea lui de a detalia conflictul sau cu Gigi Becali, de saptamana trecuta. "Regele" a dorit din start sa puna capat oricaror speculatii privind o posibila despartire a sa de Steaua si a ingropat elegant jignirile patronului. "Trebuie sa ne obisnuim si in Romania ca antrenorul sa-si pastreze postura lui. Nu pot sa-i judec pe cei de sus, chiar daca sunt Hagi. Stati linistiti, am personalitate. Chiar daca ai un nume mare, tot timpul trebuie sa demonstrezi. De asta poti sa fii mare, daca reusesti sa te incarci intotdeauna. Nu iti ia nimeni gloria, dar nici nu poti sa traiesti cu ea. Am facut si eu greselile mele, dar prefer sa tac, imi merge bine", a spus Hagi


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.