Sport 30 August 2007 01:16
Comisia de Disciplina a LPF a decis, ieri, sa amine pentru astazi luarea unei decizii in cazul fotbalistului echipei Poli Timisoara, Ionel Ganea.
Cazul in care Ganea l-a batut pe arbitrul asistent Dorin Mudura, la partida cu Rapid, va gasi solutionarea azi, la ora 13.00. In alta ordine de idei, atacantul in virsta de 34 de ani are adepti si la handbal. Ganea a fost folosit de suporterii echipei "U" Jolidon Cluj ca "sperietoare" pentru arbitri in cursul meciului disputat, ieri, cu Rapid Bucuresti, in prima etapa a Ligii Nationale de handbal feminin. Nemultumiti de prestatia cuplului aradean de arbitri Finata/ Moldovean, fanii clujeni le-au strigat arbitrilor in repetate rinduri "Sa vina Ganea!" si "Sa vina Ganea, sa va bage mintile in cap!". Partida de ieri a fost cistigata in cele din urma de echipa din Cluj, scor 29-23.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.