"Sunt socat, dupa ce am vazut ce s-a spus despre mine. Nu sunt un las, dar nu o sa mai continui cu Dinamo. Nu m-am gandit ce o sa fac in continuare, probabil o sa am o discutie, dar nu stiu cu cine. Imi pare nespus de rau. Aceasta este o decizie la care ma gandesc dupa o noapte in care am dormit doar doua ore. Eu sunt de condamnat!", a declarat Vali Nastase pentru NewsIn.

Reactia presei si a suporterilor l-a afectat de asemenea foarte tare pe Vali Nastase, care s-a aratat foarte dezamagit de aceste atacuri la adresa sa."La un fundas se vad doar lucrurile rele, nu si cele bune, pana si antrenorul m-a atacat in presa si suporterii m-au injurat, nimeni nu va uita faptul ca am gresit, iar in aceste conditii eu nu mai pot continua. Sunt total dezamagit, pentru ca unii care trebuiau sa ne sustina nu au facut-o, dar asta e. Eu sunt vinovatul si din cauza mea s-a pierdut calificarea", a mai declarat Nastase.

Fundasul dinamovist a comentat actiunea sa din minutul 46, moment in care l-a faultat in careu pe Rocchi facilitand egalarea scorului, in momentul cand Dinamo era in avantaj. "E adevarat ca trebuia sa nu risc. Trebuia sa joc simplu, dar asa am simtit eu in acel moment. Vina imi apartine in totalitate la acel penalty, dar ce se mai poate face acum, e prea tarziu, mi-am ingropat echipa", a comentat Nastase.

Dinamo a ratat pentru a cincea oara calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut mansa secunda din turul III preliminar, scor 1-3 cu Lazio, scorul general fiind 4-2 pentru italieni.