Sport 30 August 2007 11:12
Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a uitat la meciul Dinamo – Lazio, desi declarase ca nu va face acest lucru. Intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, Becali a marturisit ca s-a uitat totusi cum Dinamo a pierdut in fata italienilor cu 1-3, chiar daca dintr-o pozitie neutra. „M-am uitat la meci, dar obiectiv. Mi-am propus sa nu am nicio reactie. Sunt indiferent la ce s-a intamplat, chiar nu am ce sa spun”, a declarat Becali.
Spre finalul emisiunii a facut insa o dezvaluire ce a starnit hohote de ras. „L-am sunat pe Borcea, la finalul partidei. Da' l-am sunat de pe numar ascuns. Ca asa apare cand sun eu... private number... si i-am spus: 'miau, miau, miau...>>. Ca acum nu mai e 'augh, augh, augh>>, e 'miauuu, miauuu, miauuu>>. Mi-a inchis telefonul. Acum afla si el cine l-a sunat, ca habar nu avea”, a spus Becali.

Referitor la meciul cu Lazio, Becali a declarat ca Dinamo a jucat extraordinar in prima repriza si putea sa castige, dar a avut ghinion. „Meciul s-a pierdut pe ghinion, in prima repriza Lazio nu a avut nici o ocazie de gol, putea sa se intample la fel si in a doua repriza. Aveau spatele asigurat cu un gol, acel ghinion, acea minge cu Vali Nastase, parca i-a luat Dumnezeu mintile, s-au dezechilibrat apoi si pe urma au mai luat doua goluri. Eu cred ca a fost ghinion. Prima repriza Dinamo a jucat extraordinar, nu le-a lasat nici o sansa italienilor, nu-i lasau sa o intoarca deloc”, a declarat Becali, incheind prin a spune ca isi doreste sa intalneasca Lazio in grupele Ligii Campionilor, pentru a demonstra ca Steaua e mai valoroasa decat Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.