Sport 29 August 2007 01:55
Impacarea dintre Gigi Becali si Mihai Stoica n-a fost nici formala, nici reala, iar relatia dintre cei doi este in continuare la fel de rece.
Patronul din Ghencea vrea sa-i retraga donatia fostului sau angajat de la Steaua (este vorba despre o suprafata de 500 de metri patrati, in comuna Pipera), pe motiv ca MM a vorbit urit despre el si nu stie ce inseamna respectul. Luni seara, Gigi Becali a declarat ca avocatul sau va depune in instanta cererea de revocare a donatiei: "Dupa ce MM a venit la mine, am zis ca sa vorbesc cu avocatul, ca sa-mi retrag actiunea de anulare a donatiei. Am crezut ca el a venit sa-si ceara scuze... Pai, daca nu era asa, ca nu e vinovat de ce a zis de mine, ii si dadeam doua picioare. Dar, dupa ce a spus aseara (n.n. - duminica seara), la televizor, cum ca el nu-si retrage cuvintele, ca nu-si cere scuze, ca ce spune, spune, am lasat actiunea mai departe. L-am intrebat 'Ma, Mihai, la ce te-ai referit cind ai spus ca ma dominai tu pe mine?>> Ma si face sa rid, pentru ca atunci cind venea la mine la Palat, intreba bodyguarzii daca patronul e in toane bune. Si el mi-a raspuns: 'Bai, Gigi, m-am referit ca nu cumparai jucatori fara sa ma intrebi pe mine>>. Pai, asta inseamna ca imi pusesem baza in el, pentru ca avea ochi la fotbalisti. Acum, vad ca MM, asta, face si pe fudulul!".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.