Sport 29 August 2007 01:43
Conducatorii gruparii CFR Cluj vor sa-i motiveze financiar pe jucatori inaintea jocului cu Anorthosis Famagusta, din ultimul tur preliminar al Cupei UEFA.

Daca vor reusi sa intoarca in Cipru rezultatul din meciul de la Cluj, unde ardelenii au pierdut cu 3-1, fotbalistii clujeni vor primi cate 300 de milioane de lei vechi.

"Nu ar trebui sa-i intereseze banii in acest meci, insa ne-am gandit sa le marim substantial prima pe care o aveau inaintea jocului de la Cluj. Daca reusesc sa ajunga in turul 1 al Cupei UEFA, fiecare jucator va primi cate 300 de milioane de lei, 11.000 de dolari sau 10.000 de euro, depinde cum vom calcula", ne-a declarat in exclusivitate presedintele "ceferistilor", Iuliu Muresan.

La meciul-tur, elevii lui Ioan Andone au fost anuntati ca vor fi recompensati cu cate 4.000 de euro daca trec de echipa cipriota. "Este foarte greu sa ne calificam, dar nu imposibil. Jucatorii trebuie sa-si demonstreze valoarea. Acum este momentul sa-si arate caracterul", a mai precizat seful ardelenilor.

Iuliu Muresan este convins ca marea surpriza a clujenilor va veni din partea atacantului argentinian Fabbiani: "Ma deranjeaza ca lumea il face gras. Asa este constitutia lui, robusta, insa daca l-ar vedea fara tricou pe el, ar realiza ca arata foarte bine si nu este deloc supraponderal. El va ajunge in scurt timp cel mai bun atacant din prima liga".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.