Sport 29 August 2007 01:42
Finantatorul echipei din Ghencea s-a decis sa renunte la toate vedetele echipei si sa aduca la Steaua pusti de 20 de ani.

Mirel Radoi, Goian, Dica sau Ghionea vor putea pleca linistiti, cu toate ca in urma cu o saptamana Gigi Becali spunea ca toti sunt fotbalisti indispensabili formatiei pregatite de Gica Hagi. Cu ochii la rivala din soseaua stefan cel Mare, Gigi Becali s-a decis sa-si schimbe strategia si sa nu mai tina jucatorii cu orice pret.

Mai nou, finantatorul Stelei a marturisit ca intentioneaza sa-si vanda toate vedetele, pentru a aduce in Ghencea jucatori tineri, de perspectiva: "Pana acum am spus ca nu vand jucatori. De acum incolo, vreau sa castig sute de milioane din fotbal. In iarna vor pleca 4-5 jucatori. Dica, Goian, Radoi... Sa-i vand p-astia pe 7-10 milioane si sa iau pe 700.000, pe 300.000 si sa-i fac de 10-20 de milioane la Steaua". Becali a precizat ca exista si trei fotbalisti din actualul lot al Stelei care nu vor fi lasati sa plece: Nicolita, Bicfalvi si Surdu.

Finantatorul Stelei nu s-a impacat cu fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica si este decis sa continue actiunea in instanta impotriva acestuia. Mai mult, Becali spune ca, daca actualul sef de la Unirea Urziceni nu i-ar fi cerut iertare pentru ce a spus despre el, l-ar fi luat la bataie: "Cum credeti ca nu si-a cerut scuze? A venit la mine in curte si primul lucru asta a fost. Pai, altfel, daca intra la mine in casa si nu-si cerea scuze, cred ca-i dadeam si vreo doua picioare".

CFR negociaza pentru Dica

Dupa ce a refuzat oferte din Anglia, Spania sau Italia, patronul Gigi Becali este pe cale sa-l dea pe Nicolae Dica, la rivalii din Cluj, pentru 4 milioane de euro. "Am oferta de cinci milioane pentru Dica, dar il dau pe patru la CFR Cluj. Sa aduca banii! Vreau sa-l vand la romani de-ai mei, lui Muresan, lui Paszkany", a punctat Becali. Auzind declaratiile stelistului, presedintele ardelenilor s-a pus imediat pe treaba.

"Voi discuta cu Arpi (n.r. Arpad Paszkany, patronul echipei) si voi lua legatura cu Gigi. Dica este un jucator care ne intereseaza, ne place mult si, in mod sigur, putem plati 4 milioane de euro pe el", ne-a declarat Iuliu Muresan. "Dica este un jucator pe care mi-l doresc. imi place foarte mult. As fi incantat sa-l luam la Cluj. Oricum, daca ma intreaba cineva, sincer ii spun ca Dica valoreaza mai mult de patru milioane de euro", a spus tehnicianul "ceferistilor", Ioan Andone.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.