Sport 29 August 2007 01:40
Hagi are 1 la suta sanse sa-l foloseasca pe Mirel Radoi, in returul din aceasta seara, din turul trei preliminar al Champions League. Partida cu BATE va avea loc la ora 20.30.

Ca si cum nu ar fi fost suficiente tensiunile iscate intre patron si antrenor, in preziua meciului cu Bate Borisov, capitanul vicecampioanei s-a accidentat la antrenament si are sanse minime de a se afla pe teren la meciul retur. Cel mai probabil, el va pleca imediat dupa meciul cu BATE din nou in Italia, la clinica de la Bologna, pentru un control riguros.

Foarte impacientat de starea jucatorului s-a aratat managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie: "Radoi e un jucator important pentru Steaua si se cunoaste de fiecare data cand el nu se afla pe teren. Probabilitatea ca el se joace este foarte mica, dar vestea buna sa zicem ca e revenirea lui Goian, pentru care se fac eforturi mari sa fie adus la o conditie buna de joc".

Hagi: 'Va fi o seara frumoasa!'

Desi e constient ca va fi nevoit sa faca schimbari majore in echipa, Hagi si-a luat cel putin o piatra de pe suflet. Daca l-ar fi folosit si de aceasta data pe Mirel Radoi pe postul de mijlocas, ar fi fost nevoit sa-si caute de lucru, dupa discutiile acide avute cu finantatorul Becali.

Eliberat de aceasta presiune, Hagi spera la o seara-spectacol: "Va fi o seara frumoasa. imi doresc ca echipa din teren sa fie simpla, concisa, pragmatica. in fotbal, nimic nu este sigur, dar de aceasta data, mai mult ca alta data, depindem doar de noi, de disciplina noastra tactica pentru a obtine un rezultat care sa ne asigure intrarea in grupele Ligii Campionilor".

Mirel va pleca la Bologna

Radoi va fi supus unei artroscopii, la Bologna, la sfarsitul saptamanii, pentru a remedia problemele aparute in urma leziunii meniscului extern stang, suferita in partida amicala cu Turcia. Jucatorul a incercat, in ultimele zile, sa reia antrenamentele, insa problemele au persistat si, in urma unei rezonante magnetice efectuate ieri, s-a descoperit o leziune la meniscul extern. Aceasta necesita efectuarea unei artroscopii la genunchiul stang, care va fi efectuata la Bologna.

Mirel Radoi a fost motivul declansarii scandalului dintre patronul Stelei, Gigi Becali, si antrenorul formatiei, Gheorghe Hagi. Capitanul vicecampioanei va fi indisponibil cateva saptamani dupa ce s-a accidentat in timpul amicalului Romania - Turcia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.