Sport 29 August 2007 01:39
Dinamo a sperat o repriza la primele uriase de 100.000 de euro, dupa care, inexplicabil, a fost lovita ca de trasnet, incasand in 20 de minute trei goluri.
45 de minute. Atat a durat mirajul Grupelor Ligii Campionilor pentru campioana. Golul lui Bratu(27), dupa ce l-a depasit la toate capitolele posibile pe Stendardo si valul de emotie rosie din tribune lasau senzatia unei calificari la pas a dinamovistilor. Cum si in fotbal se intampla nenorociri, nu numai in viata, Dinamo a iesit de la cabine pregatita parca pentru un alt meci. Atat le-a trebuit italienilor de la Lazio, care s-au napustit spre poarta lui Lobont, reusind sa marcheze aproape intr-un sfert de ceas 3 goluri. 1-3.

Incredibil, dar adevarat, atat arata tabela in minutul 66, moment pe care Dinamo l-a constientizat tarziu spre finalul jocului. Ce folos pentru rezultatul fantastic de pe Olimpico? Ce folos pentru atata lume adunata in tribune, ce folos? Lazio a jucat 20 de minute la Bucuresti si a marcat 3 goluri, restul le-a alergat intr-un picior macinata de cartonasele rosii din partida tur si cu infirmeria plina, dar a prins trenul spre 10 milioane de euro oferite de UEFA pentru jocurile din Grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.