Sport 29 August 2007 13:40
Antrenorul lui Lazio, Delio Rossi, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a venit cu echipa sa la Bucuresti ca sa castige un loc in grupele Ligii Campionilor, dar ca, in eventualitatea unui esec, va arata tot respectul sau echipei Dinamo.

"Fata de prima intalnire, acum cred ca ne cunoastem mai mult. Adversarii nostri ne-au vazut, dar noi vom face tot ce putem sa depasim carentele din jocul tur si sa ne calificam mai departe. Intr-un meci de asemenea insemnatate experienta este foarte importanta. Noi suntem mai maturi, dar daca va castiga Dinamo, ne vom scoate palaria in fata celor puternici", a declarat Delio Rossi.

Intrebat daca in echipa Dinamo sunt jucatori de valoare care ar putea face probleme elevilor sai, antrenorul italian a declarat faptul ca Dinamo este o echipa echilibrata si ca nu ii este teama de un jucator anume. ”Eu nu pot sa spun ca imi e frica de un jucator anume. Dinamo e o echipa buna, cu fotbalisti de valorae, dar nu cred ca e vreunul care poate face diferenta”, a declarat Rossi.

Clubul Dinamo a decis sa mai puna in vanzare 7.000 de bilete pentru meciul din turul III preliminar al Ligii Cmpionilor, dintre Dinamo si Lazio ce se va desfasura in seara aceasta. Clubul a motivat aceasta decizie, intucat cererea din partea fanilor este foarte mare. Tichetele mai pot fi achizitionate de catre suporteri astazi, pana la ora 18:00, informeaza NewsIn.
Mansa secunda din turul III preliminar dintre Dinamo Bucuresti si Lazio Roma se va desfasura pe Stadionul National din Complexul Lia Manoliu. Partida va fi transmisa de Antena 1. In tur, Lazio si Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.