Partida care ar putea duce formatia din Ghencea pentru a doua oara consecutiv in grupele Ligii Campionilor a starnit un interes urias in randul fanilor. Cele 23.000 de tichete puse in vanzare au fost epuizate cu mai mult de 48 de ore inaintea partidei.

Conform site-ului oficial al clubului, ultimele bilete au fost achizitionate ieri-dimineata. Totusi, suporterii care nu au apucat sa cumpere tichete mai au o sansa, intrucat in eventualitatea in care fanii belarusi vor veni intr-un numar mai mic decat cel preconizat, atunci Steaua va"suplimenta numarul de bilete la peluza a II-a, in zona"rezervata oaspetilor.

Fara Radoi si Goian? Venitul Stelei in urma vanzarii biletelor se situeaza in jurul sumei de 90.000 de euro. Antrenorul Gheorghe Hagi are probleme mari in aparare, acolo unde Radoi si Goian sunt incerti pentru partida de miercuri seara. Capitanul Stelei, care urma sa fie folosit de „Rege" ca fundas, conform dorintei lui Gigi Becali, nu este inca refacut dupa accidentarea de saptamana trecuta.