Sport 28 August 2007 01:52
Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica, la finalul partidei pe care echipa AC Fiorentina a cistigat-o, pe teren propriu, scor 3-1, in fata formatiei Empoli, ca a slabit 3,5 kilograme in 75 de minute din cauza caldurii.
"Caldura a fost devastatoare si ne-a impiedicat sa facem spectacol. Facem apel ca ora de incepere a meciurilor sa fie schimbata. Au fost cinci minute in care nu am vazut bine, iar dupa 75 de minute pe teren am slabit 3,5 kilograme. Noroc ca totul s-a terminat bine si am obtinut o victorie importanta. Am evoluat bine in vechiul sistem de joc, dar putem sa practicam si un alt modul", a spus Mutu la finalul meciului. Mutu, care a fost inlocuit, in minutul 74, cu Christian Vieri, a inscris golul doi al gazdelor, in minutul 63. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost reusite de Pazzini `56 si Montolivo `70, in timp ce pentru oaspeti a inscris Saudati, in minutul 90.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.