Sport 28 August 2007 01:49
E o performanta pe care Dinamo o asteapta dintotdeauna, pentru ca nu a reusit-o niciodata. si acum e aproape.

Pe hartie, dupa 1-1 la Roma, jucatorii lui Mircea Rednic sunt favoriti. Golul lui Danciulescu atarna greu in balanta calificarii. Tot pe jucatorii cu experienta mizeaza "Puriul" si in retur. "Le-am explicat unora, si sper ca au inteles, ca pentru ei este ultima sansa de a realiza o mare performanta in cariera si de a ajunge in grupele Champions League", a spus antrenorul "cainilor".

"Avem o mare sansa si nu vrem sa ii dam cu piciorul. Nu vom juca cu gandul la rezultatul din deplasare. Vom face tot ce ne sta in putinta sa ne calificam si nu va conta cine marcheaza", a confirmat Ionel Danciulescu.

Lui Rednic i s-au luat mai multe pietre de pe inima. in afara de Zicu si Moti, accidentati pentru o mai lunga perioada, ceilalti fotbalisti cu probleme - Margaritescu, Bratu, Oprita, Pulhac si Vali Nastase - au reintrat in programul normal de antrenament, dar au dezavantajul ca nu sunt apti suta la suta din punct de vedere fizic.

"Voi tine cont de faptul ca unii jucatori nu s-au mai antrenat de doua saptamani, in cazul in care meciul va ajunge in prelungiri sau chiar la lovituri de departajare", a declarat Rednic, care a adaugat ca echipa cu care va incepe partida din aceasta seara este deja stabilita.

"Pe noi nu ne intereseaza acum banii, vrem performanta. Daca ne calificam in grupe, vor veni si banii", a spus tehnicianul despre prima de 100.000 de euro, promisa de conducere "cainilor", cea mai mare din istoria clubului din soseaua stefan cel Mare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.