Sport 28 August 2007 01:47
Finantatorul stelist Gigi Becali nici nu concepe ca la echipa din Ghencea sa fie un alt capitan de echipa, cat timp el va fi conducatorul acestei formatii.

Potrivit latifundiarului din Pipera, chiar daca la Steaua vor ajunge jucatori de talia lui Ronaldinho sau Maradona, tot Radoi va fi capitan si titular indiscutabil: "Orice s-ar intampla, daca vine Maradona sau Ronaldinho, echipa incepe cu Radoi".

Gigi Becali s-a impacat cu Hagi

Patronul Stelei isi doreste o victorie in partida de maine, cu BATE, pentru a-si masura puterile in Liga Campionilor cu miliardarii Roman Abramovici si Silvio Berlusconi. "Daca mergem in grupe, vreau sa joc cu AC Milan sau Chelsea", a mai spus Gigi Becali. Patronul precizeaza ca la Steaua este o atmosfera extraordinara inainte de meciul cu BATE.

"Apele s-au linistit la Steaua. imi pare rau ca l-am jignit pe Hagi. Pot spune ca acum este cea mai frumoasa atmosfera care a existat vreodata la echipa. Mi-au spus si jucatorii. Ei sunt extrem de multumiti de comportamentul lui Gica fata de ei", a dezvaluit machidonul.

Cu toate ca a pupat un fular al echipei Dinamo, dupa meciul cu CFR, din returul sezonului trecut, Gigi Becali a mentionat ca nu se va uita la meciul din aceasta seara, dintre Dinamo si Lazio: "Nu ma uit, ma intereseaza doar rezultatul".

'Sa vina cat mai multi suporteri'

Adi Ilie , managerul general al echipei din Ghencea, le cere suporterilor stelisti sa vina in numar cat mai mare la stadion, pentru a sustine jucatorii in meciul de maine cu BATE. Cu optimismul cu care ne-a obisnuit, de cand a preluat functia lui Mihai Stoica la Steaua, fostul mare atacant al "tricolorilor" este, si de aceasta data, convins ca Dica si compania vor face un meci mare contra echipei din Belarus.

Adrian Ilie este de parere ca fanii stelisti nu se vor razbuna pe Radoi, dupa conflictul care a avut loc intre Gigi Becali si antrenorul Hagi. "Sper ca la meciul cu BATE sa vina in numar mare si sa impinga echipa spre a doua calificare consecutiva in Liga Campionilor", a declarat, la emisiunea "Fanatik", Adrian Ilie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.