Sport 28 August 2007 12:02
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca gestul lui Ionel Ganea care l-a atacat pe asistentul Dorin Mudura este incalificabil, promitand totodata ca va adauga un amendament valabil pentru sportivi la legea impotriva violentei pe stadioane.

"Gestul lui Ganea este incalificabil, dar, cu toate acestea, s-au vazut lucruri mai grave si la case mai mari.

S-au batut parlamentari, presedinti de stat, sa nu facem un subiect din cele petrecute la Timisoara. Oricum, ceea ce a facut Ganea este un gest fara precedent, unul reprobrabil. Voi adauga un amendament la legea contra violentei pe stadioane valabil pentru jucatori, iar pedepsele vor fi dictate conform regulamentului. Ganea risca o suspendare de pana la 24 de etape", a declarat, pentru NewsIn, Dumitru Dragomir.

Reactia lui Dumitru Dragomir a venit in urma gestului facut de Ionel Ganea, duminica, in timpul meciului Poli Stiinta Timisoara-Rapid, cand fostul international l-a atacat si lovit pe arbitrul asistent Dorin Mudura, care i-a semnalizat centralului, in minutul 71, un presupus fault al atacantului asupra lui Cristian Sapunaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.