Sport 27 August 2007 01:24
Poli si Rapid au terminat indecis, scor 1-1, dupa un meci in care nervii au iesit mai usor in evidenta decat realizarile pur fotbalistice. Ganea l-a batut pe asistentul Mudura

Dupa ce Rapidul i-a invins pe timisoreni in finala Cupei Romaniei si le-a negat acestora sansa de a juca in Cupa UEFA, banatenii au asteptat meciul de aseara cu infrigurare, dornici de razbunare.

Elevii lui Dusan Uhrin jr. au inceput in forta, iar in minutul trei, Ganea a intrat criminal la Costin Lazar, dar nu a vazut decat cartonasul galben. Dupa ce s-au mai linistit spiritele, cele doua echipe si-au vazut si de fotbal, iar rezultatele s-au vazut si pe tabela de marcaj.

In minutul 17, gazdele au deschis scorul prin Gigel Bucur, care a trimis mingea din sase metri, spre stupefactia fundasilor giulesteni care nu au facut decat sa admire executia fostului „student".

Apoi, cand toata lumea se pregatea de pauza, alb-visiniii au reusit o faza cursiva pe axa Buga - Cesinha - Burdujan, ultimul finalizand cu usurinta. in partea a doua a jocului, rapidistii au inceput asaltul la poarta lui Popa, dar Sapunaru si Burdujan, de doua ori, nu au reusit sa inscrie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.