Sport 27 August 2007 01:08
Otelul a invins, sambata, scor 2-1, UTA Arad, pe o vreme caniculara.

Antrenorul gazdelor, Petre Grigoras, si-ar fi dorit mai mult ca meciul sa fie amanat pentru ca elevii sai sa fie odihniti la returul de foc din Cupa UEFA cu Lokomotiv Sofia.

"Daca stiam ca la ora meciului va fi canicula in asa hal, am fi cerut si noi o amanare. E o victorie de moral pentru meciul de joi, in care trebuie sa marcam tot doua goluri, fara sa primim insa nici unul", a spus Grigoras. Directorul general al moldovenilor, Marius Stan, s-a aratat multumit de jocul practicat si de ocaziile de gol create de elevii lui Grigoras in meciul cu UTA.

"Ne-am creat multe ocazii de a marca, ceea ce este imbucurator in vederea returului cu Lokomotiv Sofia. Daca ne vom califica in turul intai al Cupei UEFA, cred ca putem spune ca facem istorie, tinand cont mai ales si de faptul ca pornim de la scorul de 1-3", a spus Marius Stan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.