Sport 25 August 2007 02:00
Unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani din ultimii 10 ani, fotbalistul care marca pentru Anderlecht pe "Santiago Bernabeu" si primea aplauzele tuturor spectatorilor, este de parere ca Dumnezeu si-a mai intors o data privirea spre el.

Alin, cum ai primit vestea convocarii pentru meciurile cu Belarus si Germania?

Va dati seama ca este o bucurie foarte mare. Un salt foarte important, tinand cont de problemele pe plan profesional pe care le-am avut in ultimii ani. Ultima oara cand am fost chemat se intampla pe vremea cand jucam pentru Brugges.

Si-a revenit acel Alin Stoica care marca pentru Anderlecht in Liga Campionilor?

Cineva mi-a spus ca Dumnezeu se uita de doua ori la un om. O data a fost pe vremea cand jucam la Anderlecht si eram cautat de echipele mari, iar acum se pare ca este a doua oara. De acum incolo totul depinde numai de mine.

Ce sanse are echipa nationala pentru calificarea la Euro 2008?

Sansele sunt foarte mari. Acum depinde numai de noi. in primul rand trebuie sa fim foarte optimisti. Echipa nationala a demonstrat ca este pe un drum foarte bun. Practic, nu a mai fost invinsa de foarte mult timp.

Urmeaza meciul cu Belarus...

Este unul foarte important, pentru ca echipele mici sunt cele care te incurca mereu. Trebuie tratat cu maxima concentrare.

Cu echipa de club ce planuri ai in acest an?

Avand in vedere ca nu mai jucam in cupele europene, principalul obiectiv este campionatul. in acest moment suntem pe primul loc. Speram ca vom termina cum am inceput.

Iti prieste mai mult campionatul Belgiei?

Se poate spune si asa. incerc sa nu ma gandesc la perioada grea pe care am avut-o cand m-am reintors in Romania si imi vad in continuare de treaba.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.