Sport 25 August 2007 01:56
Noua „achizitie" a Stelei, care a costat 400.000 de euro, are 34 de scaune si o canapea de opt locuri, pentru sedintele ad-hoc, doua frigidere si altele toate personalizate in rosu si albastru

Cea mai titrata echipa de club din fotbalul romanesc, Steaua Bucuresti, are, de ieri, primul autocar personalizat din istoria clubului.

Desi la nivel national nu este o noutate, calea fiind deschisa de Dinamo acum cativa ani, conducerea ros-albastrilor a prezentat autocarul cu mare fast. Inaugurarea a coincis si cu implinirea a 60 de ani de la prima partida oficiala din istoria clubului, disputata pe 24 august 1947.

Luxosul mijloc de transport de nivel Premium este personalizat in culorile Stelei si a fost conceput la Barcelona. Are 34 de scaune, in loc de 55 cum e normal, pentru sporirea confortului, si canapea in spate, toate din piele, in culorile ros-albastre.

Autocarul, cu un motor de 450 cai putere, este dotat cu climatizare, minitoaleta, doua frigidere, camere video si monitoare LCD. Pe partile laterale sunt inscriptionate stema Stelei, o minge de fotbal si o cruce.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.