"Tricolorii" nu au mai avut parte de huiduieli sau de fluieraturi in partida cu Turcia. Cu toate ca stadionul a fost pe jumatate gol, Mutu si compania au fost aplaudati la scena deschisa. Mai mult, spectatorii i-au strigat minute bune numele "Briliantului", dupa marcarea golului doi. "Cred ca e un lucru trist ca a fost putina lume, dar ne-a bucurat faptul ca cei prezenti s-au comportat foarte bine si ne-au incurajat. Sper ca la meciurile viitoare sa fie cat mai multa lume.

A fost destul de dificil in prima repriza, dar dupa pauza am inceput sa jucam si sa avansam mai mult spre poarta turcilor. Cred ca Turcia este mai buna decat Belarus, o echipa agresiva, dar Romania a fost mai buna. incet, incet, formam o echipa de europene", a declarat, la finalul meciului, Adrian Mutu.

Jucatorul Fiorentinei a ramas uimit de jocul practicat de echipa Romaniei dupa intrarea pe teren a lui Dorinel Munteanu: "M-a uimit faptul ca alearga foarte mult si pentru asta il felicit. Sunt putini jucatori care au stiinta jocului pe care o are el".