Sport 24 August 2007 01:50
Ciprian Marica a fost ales de presa turca cel mai bun jucator de pe teren, jurnalistii de pe malul Bosforului considerindu-i pe elevii lui Fatih Terim niste fotbalisti mediocri.
Cotidianul "Milliyet" l-a desemnat pe Marica "omul meciului", notind despre acesta ca "a fost cel care a imprastiat apararea Turciei. Rapiditatea lui i-a terminat pe Gokhan si Ibrahim. A folosit minunat si centrul terenului, dar si extremele. A decis meciul singur. Ne-a pus in mare dificultate. A fost eficient mai ales in duelurile om la om. Nota 8". "Hurriyet" a scris: "Marica a fost beleaua apararii Turciei. Acest jucator a risipit apararea nationalei noastre. A fost foarte eficient si a creat pericol la poarta noastra, prin pasele catre Mutu. A fost coautor la ambele goluri si a jucat rolul principal in victoria echipei sale".

"Sa jucam in provincie"


Considerat MVP-ul jocului de miercuri, Ciprian Marica si-a exprimat dezamagirea vizavi de conditiile in care s-a disputat amicalul cu Turcia: "Stadionul nu a fost in cele mai bune conditii, terenul nu a fost asa cum trebuia, tribunele nu au fost pline. Eu cred ca e o decizie buna sa jucam in provincie". Despre meciul in sine, Marica a punctat: "Atita timp cit s-a terminat cu bine, sint fericit. Orice meci e greu, nici un meci nu e cistigat dinainte si nici o echipa nu e de nebatut. Jocul nostru a sclipit mai mult in a doua repriza si pentru ca in prima parte a fost foarte cald. Cind echipa cistiga, nu conteaza ca nu marchez eu. Colegii nu mi-au multumit pentru pase, dar conteaza sa cistigam. Important e sa ne facem jocul nostru in Belarus si sa ne adjudecam cele trei puncte".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.