Sport 24 August 2007 01:47
Recunoscuti drept cei mai fanatici suporteri din Europa, turcii si-au dat in petic si la Bucuresti.

Intre "ultrasii" prezenti la meciul de miercuri a izbucnit o bataie generala, fanii echipelor Galatasaray si Fenerbahce luindu-se la bataie, in minutul 25 al confruntarii. Cei aproximativ 50 de jandarmi au intrat intre spectatori si au reusit sa aplaneze conflictul dupa aproximativ 10 minute, iar apoi au format un cordon in sectorul rezervat turcilor, separind grupurile de sustinatori de la Galata si Fener. Din pacate, incidentele de pe "National" nu au fost singulare. Inainte de startul partidei, in zona Piata Iancului a avut loc o altercatie intre suporterii romani si cei turci. Miercuri seara, mai multi dinamovisti au intrat in conflict cu "otomanii", totul pornind de la citeva injuraturi aruncate de soferii masinilor in care se aflau fanii turci. Cearta a degenerat, iar unul dintre "ultrasii" dinamovisti a ripostat la injuraturile primite, aruncind inspre autoturismul turcilor cu o cutie de bere. In acest moment, unul dintre turcii aflati in masina a scos un pistol cu aer comprimat, a tras doua focuri (primul in aer), ranind un suporter dinamovist. Politia a demarat cercetarile, interogind mai multi martori de la incident. Trebuie precizat faptul ca imediat dupa ce s-a tras cu arma, masina atacatorilor a demarat in tromba, plecind de la fata locului.

Gigi Becali, injurat pe romaneste

Cel de-al treilea episod cu fani turci in prim-plan s-a petrecut pe stadion. "Ultraslan", poate cea mai puternica brigada din galeria "Cim Bom" a Galatei, a luat atitudine vizavi de jignirile pe care Gigi Becali i le-a adus in ultimele zile lui Gheorghe Hagi. Fanii au aflat repede de problemele pe care le intimpina idolul lor in Ghencea si si-au exprimat solidaritatea cu "Regele", scandind minute in sir celebrul cintec "I Love You, Hagi!". Mai mult, turcii nu l-au iertat pe Gigi Becali, injurindu-l ca la usa cortului, in limba romana.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.