Sport 23 August 2007 01:59
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, ieri, ca adversara formatiei ardelene din etapa a V-a a Ligii 1, Gloria Buzau, este de fapt "Steaua II". "Toata lumea stie ca jucam cu Steaua II.
Sigur vor primi o recompensa daca vor reusi sa ne incurce. Am incredere in jucatori ca au trecut peste perioada mai putin fasta si vor fi pregatiti sa cistige la Buzau", a spus Muresan. CFR Cluj va intilni, simbata, in deplasare, in cadrul etapei a V-a a Ligii I, formatia Gloria Buzau. In alta ordine de idei, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, ieri, ca gruparea giulesteana a ajuns la un acord cu Gloria Buzau pentru cedarea portarului Mihai Minca. Oficialul rapidist a mentionat ca transferul este in mare parte realizat, raminind doar ca Minca sa ajunga si el la un acord cu oficialii buzoieni: "Noi ne-am inteles cu cei de la Buzau pentru un transfer definitiv. Acum, daca si el ajunge la un acord cu Buzaul, totul este in regula". Zotta nu a dorit sa dezvaluie suma pe care o va incasa Rapid in schimbul jucatorului, dar a precizat ca este una "multumitoare". Conform directorului general, decizia cedarii lui Mihai Minca, portar care nu a mai fost in ultima perioada nici macar rezerva, a fost luata cu acordul antrenorului rapidist: "Il lasam sa plece pentru ca si domnul Bergodi a fost de acord. Nu este nicio problema, postul de portar il avem acoperit". In afara lui Minca, Rapid mai are in lot trei portari: Danut Coman, Elinton Andrade si Andrei Marinescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.