Fundasul echipei nationale Cristian Chivu l-a sfatuit pe atacantul Adrian Mutu sa se pregateasca alaturi de Juventus, deoarece peste putin timp va reveni pe teren in urma suspendarii pentru dopaj. "Principalul lui obiectiv este ca atunci cand va reintra sa fie intr-o forma destul de buna. Este mult mai important pentru el sa stea alaturi de Juventus in aceste momente, decat alaturi de noi, la lot", a afirmat jucatorul echipei AS Roma, dupa antrenamentul efectuat, luni, de componentii echipei nationale, la baza sportiva de la Saftica.

Chivu s-a declarat bucuros de faptul ca a reusit sa joace trei meciuri fara sa simta nici o durere, desi initial isi propusese sa evolueze intr-o singura partida. "Sunt bucuros ca am jucat si ca sunt prezent la actiunea echipei nationale. Ma bucur ca ma intalnesc cu ei (n.r. - jucatorii echipei nationale) dupa foarte multa vreme. Este un meci foarte important pentru ca jucam cu una dintre contracandidatele la calificarea pentru turneul final. Important este sa obtinem trei puncte in meciul cu Olanda, pe urma vom vedea ce va fi in partida cu Macedonia", a spus Chivu.

Atacantul formatiei FC Zurich, Adrian Ilie, considera ca mai multi jucatori ai echipei Steaua meritau sa fie convocati la prima reprezentativa in urma evolutiilor din Cupa UEFA. "Nu pot sa spun suta la suta daca jucatorii din Divizia A sunt mai buni decat stranierii. Poate ca mai multi fotbalisti de la Steaua meritau sa fie convocati, pentru ca am urmarit meciurile lor si au jucat foarte bine. Sper sa luam cat mai multe puncte si sa ne continuam drumul spre calificare", a declarat Ilie.

Intrebat daca atacantul Gheorghe Craioveanu ar fi meritat sa fie convocat la echipa nationala in vederea meciurilor cu Olanda si Macedonia, Ilie a raspuns ca nu el este cel care face selectiile si ca cel mai in forma atacant este fratele sau, Sabin, care a marcat sase goluri in ultimele trei meciuri la echipa sa, Changchun Yatai, din liga a doua chineza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.