Sport 21 August 2007 03:07
TVR 1 a anuntat aseara ca surse din cadrul clubului din Ghencea sustin ca Gigi Becali nu l-a demis pe Hagi deoarece acesta ar avea o clauza de reziliere a contractului de 5 milioane de dolari.
Conform sursei citate, acesta ar fi motivul real pentru care Becali ezita sa il dea afara pe "Rege", seful din Ghencea asteptand ca tehnicianul sa renunte de bunavoie. in locul sau, cel mai vehiculat nume este cel al italianului Walter Zenga, care i-a mai pregatit pe ros-albastri acum doua sezoane.

Gigi Becali a dezvaluit ieri ca dupa toata tevatura de dupa meciul cu CFR s-a relaxat plimbandu-se pana dimineata cu masina prin Bucuresti. "Mai esti suparat, iti mai trece, asta e viata. M-am plimbat cu masina prin oras pana la sapte dimineata. Nu ma intrebati de demisia lui Hagi. Nu stiu care dintre mine si el este mai suparat? Eu ii cer ceva, el ma aproba si nu se tine de cuvant. Tot ce am spus, am spus pe un ton nervos, la suparare, si asta pentru ca, daca nu mai exista respect, nu mai exista nimic", a mai declarat Gigi Becali, care a negat insa ca nasul sau a fost lucrat de jucatori precum Radoi, Neaga, Dica sau Petre Marin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.