Sport 21 August 2007 03:04
Primul meci oficial al lui Cristian Chivu in tricoul Interului a coincis cu un duel impotriva fostilor sai colegi de la AS Roma.
"Nerazzurrii" au fost invinsi, duminica seara, chiar in fata propriilor suporteri, scor 0-1, in Supercupa Italiei. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 78, de Danielle De Rossi, din penalty. Chivu a inceput meciul ca titular (pe postul de fundas stinga) si a ramas in teren pina la finalul intilnirii. Chiar daca echipa sa a pierdut prima partida a noului sezon competitional, internationalul roman nu s-a aratat dezamagit de rezultat. "Este primul meu meci oficial la Inter. Nu este o deziluzie prea mare, dar cu siguranta ne displace faptul ca am pierdut. Am jucat bine, dar am suferit in fata portii adverse. Am facut citeva greseli si ne-au fost fatale. Trebuie sa ne imbunatatim jocul", a spus Chivu. De asemenea, potrivit "Il Giornale", care l-a notat cu 6 pe capitanul nationalei Romaniei, "Chivu a fost fluierat de suporterii Romei la fiecare atingere de balon. Si-a indeplinit sarcinile defensive si l-a anihilat pe Taddei, dar a urcat si in defensiva de unde a oferit citeva centrari bune".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.