Circul de la echipa de fotbal Universitatea Craiova continua. Desi initial s-a dorit gasirea unui inlocuitor pentru antrenorul Pavel Badea, ieri s-a schimbat inclusiv patronul! Dinel Staicu i-a vindut clubul lui Costel Mitrita, care a preluat si postul de presedinte. Mitrita i-a platit lui Staicu un milion de dolari, dar fostul militian pastreaza proprietatea asupra jucatorilor si drept de semnatura. In conducerea clubului va reveni si Adrian Mititelu.

Desi n-are deocamdata o functie oficiala, Mititelu a fost omul care a gasit noul antrenor: Marian Bondrea. "M-am inteles cu Universitatea pentru un contract pina in vara, dar mai am ceva de stabilit la FC Oradea, echipa pe care am antrenat-o pina acum. Nu m-am decis asupra colaboratorilor", a declarat ieri Bondrea. Vicepresedintii clubului vor fi Iancu Craciunoiu, fost ziarist, pe probleme de marketing, si Gabi Blondu’, unul din liderii galeriei, pentru relatia cu suporterii.

In noaptea de luni spre marti, Staicu si Mitrita au tratat cu Viorel Hizo la Caciulata. Apoi, Mitrita s-a intilnit cu mai multi lideri din galerie la pensiunea pe care acesta o detine si a decis sa infiinteze "Frontul Salvarii Fotbalului Craiovean"!. "Bondrea este omul care ne scapa de retrogradare. De fapt nu ne trebuie un antrenor, ci un om care sa faca exact ce dorim noi", au discutat membrii acestui organism.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.